Ontwikkellocaties

Door de grote vraag naar verschillende soorten woon- en werkruimte bestaat er een aanzienlijke opgave om hier vastgoed voor te realiseren. Dit heeft als resultaat dat er veel vastgoedontwikkeling in gang worden gezet, zowel op bouwrijpe grond als in bestaande panden door middel van herontwikkeling. Taxaties voor ontwikkellocaties vereisen een specifieke set aan vaardigheden en inzichten om onder andere planologische, sociale en politieke uitgangspunten te kunnen toetsen. 

 

Heideweg beschikt over de kennis en kunde om verschillende soorten ontwikkelingen te taxeren. Zo hebben wij uitgebreide ervaring met het taxeren van herontwikkeling van bijvoorbeeld woon-winkelpanden en erfgoed. Daarnaast taxeren en adviseren wij voor nieuwbouw op zowel uitbreidingslocaties als inbreidingslocaties en kunnen wij tevens inbrengwaardes bepalen ten behoeve van exploitatieplannen.     

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze taxateurs:

GERBEN SCHOL
REGISTER TAXATEUR

 

gerben@heideweg.nl
06 516 133 24

GERBEN SCHOL
REGISTER TAXATEUR

Binnen Heideweg overziet Gerben alle taxatiewerkzaamheden en stuurt hij het taxateursteam aan. Als register taxateur is hij ingeschreven in zowel de kamer wonen als de kamer bedrijfsmatig met daarbij tevens de aantekening grootzakelijk vastgoed. Hij beschikt over de kennis en ervaring om niet alleen te taxeren, maar ook om gedegen advies te kunnen leveren voor complexe grond- en vastgoedvraagstukken.

Opleidingen

  • HBO projectmanagement, NCOI;
  • Praktijkopleiding Makelaar/Taxateur, SCVM;
  • Planeconomie, SCOBE Academy;
  • Vastgoed en Makelaardij, Projectontwikkeling, Hogeschool Rotterdam.


Contact

Email: gerben@heideweg.nl

Telefoon: 06 516 133 24


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /home/redirect3/domains/heideweg.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1173

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32768 bytes) in /home/redirect3/domains/heideweg.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/logger/loggers/logger-interface.php on line 1