Huurprijscheck

Om te bepalen welke woningen in de vrije sector vallen en welke in het sociale segment heeft de huurcommissie de huurprijscheck ingevoerd. Op basis van een vragenlijst wordt hierbij de zogenaamde ‘maximaal redelijke huur’ vastgesteld. Indien deze lager ligt dan de jaarlijks vastgestelde liberalisatiegrens, dan betreft de woning een sociale huurwoning en is deze maximaal redelijke huur bindend. Als taxateur zijn wij dan ook verplicht om deze te bepalen en te gebruiken in de waardebepaling. Vooral voor kleinere appartementen kan de huurprijscheck van grote invloed op de waarde zijn.

 

Om deze reden kan het soms verstandig zijn om voorafgaand aan een taxatie of aankoop te laten controleren welke invloed de huurprijscheck op uw vastgoed heeft. Wij kunnen huurprijschecks voor u invullen en onze inzichten hierover met u delen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze taxateurs:

GERBEN SCHOL
REGISTER TAXATEUR

 

gerben@heideweg.nl
06 516 133 24

GERBEN SCHOL
REGISTER TAXATEUR

Binnen Heideweg overziet Gerben alle taxatiewerkzaamheden en stuurt hij het taxateursteam aan. Als register taxateur is hij ingeschreven in zowel de kamer wonen als de kamer bedrijfsmatig met daarbij tevens de aantekening grootzakelijk vastgoed. Hij beschikt over de kennis en ervaring om niet alleen te taxeren, maar ook om gedegen advies te kunnen leveren voor complexe grond- en vastgoedvraagstukken.

Opleidingen

  • HBO projectmanagement, NCOI;
  • Praktijkopleiding Makelaar/Taxateur, SCVM;
  • Planeconomie, SCOBE Academy;
  • Vastgoed en Makelaardij, Projectontwikkeling, Hogeschool Rotterdam.


Contact

Email: gerben@heideweg.nl

Telefoon: 06 516 133 24

Heideweg - Jannemijn

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /home/redirect3/domains/heideweg.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 2169

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /home/redirect3/domains/heideweg.nl/public_html/wp-includes/class-wp-fatal-error-handler.php on line 74